Benieuwd naar de waarde van uw huis?

De economie trekt aan. De hypotheekrente is historisch laag. Dit is het moment dat u weer durft te dromen over een volgende stap in comfortabel wonen. Daarvoor is een waarde indicatie van uw woning handig. Veerman Makelaardij is een jong en succesvol kantoor gevestigd in Zwolle. Makelaar Reinier Veerman richt zich naast Zwolle onder andere op de regio Dalfsen, Wezep en Hasselt.

We hanteren een scherpe courtage van 1,25% incl. btw. Mocht u elders een scherpere aanbieding krijgen dan garanderen wij dat zelfde tarief of lager!

Veerman Makelaardij staat garant voor persoonlijk contact en een vlotte afhandeling. Hij houdt u tijdens het verkoopproces uitstekend op de hoogte. Zo weet u waar u aan toe bent. Hij kent de regio op zijn duimpje, weet alles over gemeentelijke en regionale (bouw)plannen én heeft natuurlijk een groot netwerk.

Gratis woning waarde indicatie

U heeft een ander huis op het oog en u wilt graag weten wat uw huidige woning waard is? Laat Veerman Makelaardij een gratis waarde-indicatie van uw huis maken.

Om de huisverkoop te bevorderen werkt Reinier Veerman samen met Ardesch Interiors uit Dalfsen. “90% van de kopers besluit in de eerste minuut of ze een woning gaan kopen. Verkoopstyling maakt een huis zoveel meer aantrekkelijk.”

Neem contact op met Reinier Veerman voor een gratis waardebepaling van uw huidige woning. Dan kunt u met een gerust hart rondkijken naar uw volgende droomhuis.

GRATIS waarde-indicatie aanvragen